06 - 36 43 35 22
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Recruitment Partner bij Just Sales

Just Sales is specialist in sales recruitment, van junior accountmanager tot senior salesmanager. We staan voor mensenkennis, empathie, ondernemen, doorzettingsvermogen en zorgvuldigheid. We zoeken ondernemende mensen die of al ervaring hebben in recruitment of vanuit een salesachtergrond in willen stappen. We willen groeien, delen, en innoveren en jij bent daar een groot onderdeel van.

Wat kun je verwachten van Just Sales?

Als Recruitment Partner opereer je als zelfstandig ondernemer op het gebied van werving en selectie in sales posities. Dat houdt in dat jij van A tot Z verantwoordelijk bent voor het hele recruitmentproces. Vanaf het eerste acquisitiemoment tot het ontvangen van de fee op je rekening. Alle recruitmenttools zijn aanwezig zoals een eigen cv database, het beste recruitment crm systeem, een sterk imago, een goed bezochte website en toegang tot de bekende carrièresites. We gebruiken innoverende recruitmenttechnieken waarmee wij snel goede beschikbare kandidaten in beeld krijgen. Uiteraard krijg je een uitgebreid inwerk en trainingsprogramma om zo snel mogelijk up and running te zijn. Daarnaast biedt Just Sales een prettige kantoorruimte, lekkere koffie (met koek), leuke collega’s en professionele recruitmentkennis. Ook gaan we in de zomer regelmatig het water op in gezelschap van lekkere Belgische biertjes… En in de winter als je wil even de sneeuw in.

Wat verwachten we van jou?

Jouw passie is mensen en sales en je bent het werken als accountmanager of recruiter in loondienst zat. Je wil ondernemen, maar niet aan de keukentafel. Je bent graag omringd door collega’s waar je mee kunt sparren, samenwerken en meer omzet mee kunt bereiken door positieve synergie. Jij wil ook een meer dan ok salaris verdienen en je tijd zelf indelen. Jij bepaald zelf wanneer je wel of niet werkt, best relaxed is dat! Delen betekent voor jou ook vermenigvuldigen! De kracht van samenwerking is dat je meer plezier hebt in je werk en meer omzet kan genereren.

Om onze groeiplannen te verwezenlijken komen we graag in contact met ondernemende mensen met humor en veel positieve energie. Daarnaast is het relevant om dit te omarmen:

  • Je bent ondernemer of in ieder geval ondernemend.
  • Je hebt subtiele mensenkennis.
  • Je bent commercieel en kan bikkelen en doorzetten waar anderen stoppen.
  • Je hebt een sterk empathisch vermogen en bent daarnaast assertief en gedreven. 
  • Je hebt behoefte aan vrijheid en wilt zelf bepalen wanneer je werkt.

Kom in actie!

Graag komt Just Sales in contact met mensen die interesse hebben om partner te worden. Ben je getriggerd? Bel dan Mischa Mikx op 06-36433522 of stuur een mail naar mischa@justsalesrecruitment.nl.
Onze mensen
Mischa Mikx
Copyright © 2023 Just Sales Recruitment   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy reglement
Just Sales Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.