06 - 36 43 35 22
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Onze mensen

 

 

 

 

 

Mischa Mikx
Founder Just Sales Recruitment
Na zelf een kleine 10 jaar saleservaring te hebben opgedaan, onder andere bij Monsterboard, kwam ik aan tafel bij Jaap Roorda van Jopportunity, werving en selectie organisatie. Hij zei: je kunt ook voor je zelf beginnen in sales recruitment. Geen baas, je eigen agenda en zelfstandig opereren. Wat heb je daarvoor nodig vroeg ik. Antwoord was: mensenkennis, doorzettingsvermogen, commercieel zijn, een auto, een mobiel en een laptop. Dat leek me wel te passen. Al vrij snel sprak ik de eigenaar van Jopportunity en binnen 2 weken was ik zelfstandig ondernemer in sales recruitment. Inmiddels zijn we bijna 10 jaar verder en nog steeds werk in met veel plezier in deze tak van sport. Nu aan het bouwen met mijn eigen merk, Just Sales. Naast werk heb ik ook tijd voor andere zaken. Houd van de natuur. Ben veel te vinden in de bergen of op het water. Daarnaast het bourgondische leven en veel sporten.

Recruitment consultant

Ralph de Klein

Met bijna 30 jaar sales (management) ervaring binnen de zakelijk markt (onder andere Monsterboard.nl, Dell Computer en ISS Facility Services) breng ik graag bedrijven en kandidaten met elkaar in contact. Door mijn ervaring ben ik in staat om de juiste kandidaat aan de juiste job te koppelen. Uiteindelijk draagt een succesvolle kandidaat bij aan een succesvolle organisatie.

Copyright © 2023 Just Sales Recruitment   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy reglement
Just Sales Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.