06 - 36 43 35 22
Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Wij zetten ons talenten netwerk voor jou in!

Inventarisatie opdrachtgever

Op locatie ontmoeten we de opdrachtgever. We willen veel achterhalen:

  • Wat is de cultuur?
  • Hoe ziet salestraject eruit?
  • Harde en zachte eisen?
  • Wie is de leidinggevende en wat wordt er van de salesforce verwacht?
  • Wat maakt het leuk om voor dit bedrijf te werken?

Werving

We zijn gespecialiseerd in sales en we hebben een groot netwerk opgebouwd. Kandidaten weten ons dus vaak te vinden. Daarnaast doen we veel aan social media en doen we veel aan online arbeidsmarktcommunicatie. We hebben veel ambassadeurs die meesearchen en -sourcen. Daarnaast hebben we slimme searchmethoden om de krenten uit de pap te halen.

Door proactief te zoeken bepalen wij met wie we in gesprek gaan en zijn we niet afhankelijk van de reacties van kandidaten. De beste kandidaten moet je niet zoeken, je moet ze kennen. De kwaliteit van ons netwerk is sterk en wordt steeds groter.

Selectie

We zijn zeer kritisch en zorgvuldig Dit start bij de beoordeling van Cv’s en de telefonische screening. Een kleine selectie van de mensen die wel telefonisch spreken nodigen we uit voor een uitgebreid gesprek op kantoor. Hier gaan we in op persoonlijkheid, mentaliteit, track record, empathisch vermogen etc.

Gesprekken die we voeren zijn altijd oprecht, persoonlijk en soms ook confronterend. Vaak ook met opbouwende kritiek en gedegen advies. Referenties worden ook nagegaan om extra ondersteuning te verkrijgen in de selectie.

Presentatie kandidaat

We dragen een zeer beperkt aantal kandidaten voor. De lat ligt voor de opdrachtgever hoog en zeker ook voor ons. Het matchingspercentage ligt hoog. We presenteren de kandidaat middels het cv. Daarnaast schrijven we een profiel dat het verhaal achter het cv weergeeft en onduidelijkheden indien die er zijn in het cv ophelderen. In dit profiel komt naar voren: persoonlijkheid, competenties, prestaties, motivatie en indien nodig aandachtspunten.

Onze mensen
Mischa Mikx
Copyright © 2023 Just Sales Recruitment   |  Sitemap   |  Disclaimer   |  Privacy reglement
Just Sales Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.